Nieuwsbrief 12

School books, apple and pencils over chalkboard background

Assalamoe alaikom beste ouders/verzorgers, 

Onze Ramadan komt ten einde en onze Eid dient zich aan op een van de komende dagen. Moge Allah Subhaan Hoewa Ta’ala onze vasten accepteren en onze dua’s en gebeden verhoren. Moge onze zondes worden vergeven en onze zegeningen worden verveelvuldigd, Amien.

Even voor de meivakantie deel ik relevante informatie en leuke mededelingen met u:

  • Korancompetitie
  • Eindtoets groep 8
  • Voetbaltoernooi Erriseleh naar de finale!
  • Vrije dagen
  • Eid-viering op school
  • Moestuinbloemen
  • Rolgordijnen

Korancompetitie

Afgelopen maandag 8 mei hebben wij een korancompetitie gehad op school voor alle groepen. Onder begeleiding van een ervaren jury op het gebied van Qira’a zijn de recitaties beoordeeld. Dit is de eerste koranwedstrijd die de Er-Riseleh heeft georganiseerd. Insha Allah zullen wij dit ieder schooljaar inplannen ter stimulans voor onze leerlingen.
Onze stichting zal ook een stichtingsbrede korancompetitie verzorgen op 23 mei insha ALlah. Onze school zal hier uiteraard aan meedoen.
De winnende deelnemers zullen kenbaar gemaakt worden door de identiteitscommissie in een ander bericht insha Allah.

Eindtoets groep 8

Onze groep 8 leerlingen zijn gisteren gestart met de eindtoets. Vandaag gaan zij in de ochtend verder met het laatste deel. Wij vragen om onze leerlingen mee te nemen in uw dua om deze toets naar eenieders beste mogelijkheid te maken.

Voetbaltoernooi Er-Riseleh naar de finale!

Onze voetbalkanjers (1 van onze teams) van de groepen 5 en 6 hebben vorige week woensdag de voorrondes gewonnen Allahoema barik en zullen vandaag in de finale-rondes spelen insha Allah. De finale-ronde begint om 13:45uur en eindigt om15:45.
Natuurlijk gaan we voor de prijsbeker! Insha Allah! Zet hem op team Er-Riseleh!

Vrije dagen

Vanaf heden zijn onze leerlingen t/m vrijdag 5 mei vrij.
Op maandag 8 mei zien wij onze lieftallige leerlingen insha Allah weer gezond en wel terug op school.

EID-viering op school

Op donderdag 11 mei vieren wij insha Allah EID-ul fitr met onze leerlingen op school. Onze leerlingen kijken net als de school hier enorm naar uit. Na de meivakantie zult u hier meer informatie over ontvangen insha Allah. 

Moestuinbloemen

Onze groep 5 leerlingen beheren onze schoolmoestuin onder begeleiding van onze betrokken ouders uit de OR. Afgelopen maandag zijn zowel de juf van groep 5, als ik verrast met bloemen in een vaas uit onze eigen tuin. Dank jullie wel groep 5!

Rolgordijnen

In de lokalen van de groepen 1/2 en groep 6 hangen sinds vorige week vrijdag nieuwe rolgordijnen. Zie bijlage.

Wij wensen u alvast EID MUBARAK en een hele fijne vakantie en zien u graag maandag 8 mei insha Allah weer op onze mooie school.

Wa alaikom salaam,
Assya Elhannay