Groep 7

Juf Oumaima Bekkaoui
Ma t/m wo
Juf Serife Gül
Do & vrij

Groep 7

Welkom in groep 7 van basisschool Er Risèlèh, een jaar vol nieuwe uitdagingen en spannende mijlpalen! In groep 7 staat de voorbereiding op de overgang naar het voortgezet onderwijs centraal. We leggen de basis voor een succesvolle toekomst door middel van een stimulerend en gevarieerd lesprogramma.

 

Naast de reguliere vakken zoals taal, rekenen, wereldoriëntatie en expressie, bereiden we de leerlingen voor op de entreetoets. Deze toets geeft inzicht in hun kennis en vaardigheden en helpt ons om hun voortgang te meten. Samen met onze enthousiaste leerkrachten werken de leerlingen aan het versterken van hun vaardigheden, het vergroten van hun zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve leerhouding.

 

Maar groep 7 is niet alleen maar hard werken! We maken ook tijd voor leuke activiteiten, zoals het fietsexamen. Op een vrolijke en speelse manier leren de leerlingen de verkeersregels kennen en oefenen ze met veilig fietsgedrag. Dit is een belangrijke vaardigheid die hen voorbereidt op zelfstandige mobiliteit en hun verantwoordelijkheid als verkeersdeelnemer versterkt.

MQV02728