Groep 8

Meester Abdessamad Akechar
Ma t/m vrij

Groep 8

Groep 8 van basisschool Er Risèlèh is een bijzonder en spannend leerjaar, vol hoogtepunten en herinneringen die een leven lang meegaan. Dit is het jaar waarin de leerlingen zich voorbereiden op de overgang naar het voortgezet onderwijs en afscheid nemen van hun basisschooltijd.

 

Een belangrijk onderdeel van groep 8 is de centrale eindtoets. Deze toets meet de kennis en vaardigheden van de leerlingen en geeft hen de kans om te laten zien wat ze hebben geleerd. Samen met onze toegewijde leerkrachten bereiden de leerlingen zich voor op deze uitdaging, waarbij we de focus leggen op zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en zelfvertrouwen.

 

Maar groep 8 is niet alleen maar toetsen en leren. Het is ook een jaar vol leuke activiteiten en tradities. Zo gaan we samen op schoolkamp, waar de leerlingen de kans krijgen om nieuwe vriendschappen te sluiten, avonturen te beleven en onvergetelijke herinneringen te creëren. En natuurlijk is er de eindmusical, waarbij de leerlingen schitteren op het podium en laten zien hoe ze zijn gegroeid tijdens hun basisschooljaren.

 

Groep 8 is een jaar van emoties, van afscheid nemen en van vooruitkijken naar nieuwe mogelijkheden. We begeleiden de leerlingen in dit spannende leerjaar, ondersteunen hen bij het maken van de juiste keuzes voor het voortgezet onderwijs en zorgen ervoor dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun educatieve reis.

 

Bij Er Risèlèh creëren we een warme en ondersteunende omgeving waarin de leerlingen zich kunnen ontwikkelen, groeien en stralen. We geloven in het potentieel van elke leerling en staan klaar om hen te begeleiden op hun weg naar succes.

MQV02735