Groep 1/2a

Juf Salma Lamsaad
Ma & vrij
Juf Fatima Cherdouda
Ma, & di
Juf Yousra Rhanim
Di t/m do

Groep 1a

Welkom in groep 1 van basisschool Er Risèlèh! Dit is de plek waar het avontuur van leren begint voor onze jongste leerlingen. In groep 1 creëren we een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met een mix van speelse activiteiten, interactief leren en creatieve expressie moedigen we de nieuwsgierigheid van de kinderen aan en leggen we een stevige basis voor hun verdere schoolloopbaan.

 

In groep 1 staat het ontdekken, verkennen en plezier hebben centraal, terwijl we ook werken aan belangrijke vaardigheden zoals taalontwikkeling, motoriek en sociaal-emotionele groei. Ons toegewijde team van leerkrachten staat klaar om de kinderen te begeleiden in hun ontdekkingsreis en hen te ondersteunen bij hun eerste stappen in het onderwijs.

MQV02406
MQV02448

Groep 2a

In groep 2 van basisschool Er Risèlèh bouwen we voort op de basis die gelegd is in groep 1. Hier stimuleren we de nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kinderen verder, terwijl we werken aan het versterken van hun sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. We bieden een uitdagende en gevarieerde leeromgeving waarin de kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen uitdagen.

 

Met activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld, zoals projecten, spelletjes en interactief leren, moedigen we de kinderen aan om hun eigen interesses te ontdekken en hun eigen leerproces vorm te geven. Ons enthousiaste team van leerkrachten staat klaar om de kinderen te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en talenten.